fbpx

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:WF_Wc4QAYQpqJM:http://www.ziuadecj.ro/action/image%3FID%3D696Astăzi în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean a fost discutat printre altele şi proiectul de hotărâre care vizează înfiinţarea la Turda a unui adăpost pentru copii străzii.

 

Noua clădire , urmează să fie construita pe strada Câmpiei din Turda, pe o suprafata de 800 metri pătraţi. Conform proiectului, adapostul pentru copiii strazii din Turda va funcţiona pe două componente: adăpost de noapte pentru 8 copii şi adăpost de zi pentru 15 copii. Durata de realizare a noului centru este de 10 luni, finanţarea lucrărilor de construcţie fiind realizată în mare parte din fonduri nerambursabile obţinute de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Valoarea totală a proiectului este de 352.500 euro, finanţarea nerambursabilă fiind în valoare de 250.000 euro, contriubuţia proprie este de 50.000 euro, iar Primăria Turda prin Serviciul Public de Asistenţă Socială vine cu suma de 52.500 euro. 

 

Construcţia adăpostului pentru copiii străzii de la Turda face parte din cadrul proiectului naţional "Iniţiativa copiii străzii". În judeţul Cluj mai există un singur adăpost de acest fel.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator