fbpx

Icon Scrie un comentariu

Carnet MuncaCasa Naţională de Pensii a anunţat că persoanele fizice şi juridice care deţin sau păstrează carnete de muncă sînt obligate să le depună pînă la 31 septembrie la casele teritoriale de pensii pe a căror rază îşi au domiciliul sau sediul.

 

Preluarea carnetelor se  face în contextul procesului de constituire a arhivei electronice privind stagiul de cotizare realizat anterior datei de 1 aprilie 2001 şi veniturile salariale aferente.

 

Ordinul numărul 207/2007 a aprobat procedurile de predare/ primire la casele teritoriale de pensii a carnetelor de muncă aflate în păstrarea titularilor, în vederea aplicării prevederilor articolului 160 aliniat (8) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile şi completarile ulterioare. Astfel, persoanele care au în păstrare propriul carnet de muncă, în care sânt consemnate înscrisuri anterior datei de 01.04. 2001, au obligaţia de a pune carnetul de muncă la dispoziţia Casei de Pensii Cluj. Sânt exceptate persoanele ale caror carnete de muncă au fost prelucrate deja şi cei care au calitatea de beneficiar al unei categorii de pensii din sistemul public.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator