fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cl Turda Ecarisaj

Consilierii turdeni au aprobat săptămâna trecută mai multe proiecte de hotărâre ce vizează înființarea serviciului de ecarisaj în orașul nostru.

Prin proiectele de hotărâre adoptate, serviciul  de ecarisaj de la Turda va fi administat prin delegarea de gestiune, practiv o persoană juridică va administra serviciul de ecarisaj în numele municipalităţii, informează primarul Tudor Ștefănie, inițiatorul proiectului.

Proiectele prevăd că, pentru seviciul de ecarisaj,  cel care va obţine delegarea serviciului va plăti Consiliului Local o redevenţă anuală de 20.000 de lei. În schimb, prin contractul de delegare de gestiune vor fi alocaţi anual între 250.000 şi 500.000 de lei.

Serviciul public de ecarisaj va fi scos la licitaţie iar participanţii trebuie să fie cu o experienţă de cel puţin 3 ani în domeniu, să dispună de personal calificat, autorizaţiile sanitar-veterinare necesare, să depună o recomandare de la un client, nu mai vechi de trei ani şi să depună o garanţie de licitaţie de 5.000 de lei.

Angajații Asociației Centrul de Ecarisaj Turda, au reușit anul trecut capturarea unui număr de 534 de câini din care 32 au fost adoptați, alți 21 revendicați de stăpânii acestora.

Au fost și 14 adopții la distanță, repuși în teritoriu 467, de asemenea au fost sterilizate 246 femele, 288 masculi castrați.

Capturarea câinilor s-a făcut în urma reclamațiilor sosite la sediul asociației, dar și la Primăria Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator