fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:UO8FPPpBhkso2M:http://www.stirilocale.ro/_files/Image/news/442/tb_200_0804_cadavru_marcela.jpg

Poliţiştii din Turda au fost sesizaţi în cursul zilei de ieri, despre faptul că în incinta unei fabrici din Turda, în apropierea unei staţii de transformatoare electrice, a fost găsit un cadavru uman de sex bărbătesc. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care în urma verificărilor efectuate au identificat victima în persoana unui tânăr de 29 ani din Turda.

 

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de caz, lângă cadavru au fost descoperite mai multe scule şi obiecte personale ale victimei, iar uşa fabricii (dezafectate), a fost forţată cu scopul sustragerii de bunuri materiale. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului pe corpul acestuia nu s-au constatat urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că decesul a survenit în urma elecrocutării. Poliţiştii sunt de părere că acesta a avut intenţia să sustragă mai multe bunuri materilae cu scopul comercializării, dar din neatenţie sau neştiinţă a atins câteva fire electrice neizolate, fapt care a dus la electrocutarea şi moartea instantanee a bărbatului.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator