fbpx

Icon Scrie un comentariu

Centru TurismÎncepând din 1 iunie între orele 9-17 centrul va fi deschis vizitatorilor. Locaţia este : Piaţa 1 Decembrie nr.6.  TurdaTurism are drept scop implicarea membrilor comunităţii în activităţi de promovare, păstrare şi valorificare a patrimoniului turistic local, pentru dezvoltarea unui turism durabil şi responsabil în regiunea Turda.

 

Portalul informativ www. turdaturism.ro va fi actualizat cu informaţii de ultimă oră din domeniu, dar se va încerca şi atragerea de fonduri prin intermediul Primăriei Turda pe programe de promovare turistică, dar şi prin intermediul fondurilor structurale destinate Regiunii de Dezvolatre Nord-Vest. Au fost realizate diverse materiale informative şi se doreşte şi realizarea unui târg de turism şi de promovare a serviciilor specifice.

 

Centrul de Informare va oferi în curând spre vânzare celor interesaţi, articole sportive, de la o simplă lanternă la echipamente pentri alpinişti, asta pentru că la Turda nu există un magazin de acest gen care să comercializeze produse specifice drumeţiilor.

 

Elaborarea unei strategii locale pentru dezvoltarea unui turism responsabil, ce va pune accentul pe activităţile de ecoturism, dar şi pe diversificarea serviciilor şi activităţilor turistice, constituie un alt obiectiv la Fundaţiei de Ecologie şi Turism „Potaissa” Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator