fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wFgEhRqTJZb62M:http://www.sanotech.ro/5.jpgIeri cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, au fost aşteptaţi aproximativ 150 de turdeni la testarea glicemiei. Acţiunea a fost realizată de Fundaţia Speranţa Diabeticilor din Turda chiar la sediul instituţiei de pe strada Republicii din Turda. Maria Mesaroş preşedinta organizaţiei ne-a declarat că la testări au venit circa 30 de persoane din care trei aveau o glicemie cu mult peste limita normală.

“Oricum noi aveam stabilite nu număr de teste gratuite, chiar dacă ziua diabeticului a trecut, suntem hotărâţi să efectuăm în continuare testările gratuite până la epuizarea stocului de teste. Au mai fost situaţii în care au venit la testare şi după ziua programată în acest scop pe motiv că au aflat cu întârziere”, spune Mesaroş.

 

Din datele statistice rezultă că numărul diabeticilor creşte de la o lună la alta! La ora actuală existând numai la Turda 2.800 de persoane suferinde de această boală, iar la Câmpia Turzii 2.500, şi asta raportându-ne numai la luna octombrie! În fiecare lună înregistrându-se o evoluţie a numărului de diabetici de aproximativ 8%.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator