fbpx

Scrie un comentariu

În intervalul 5-11 februarie, Poliţia Comunitară Turda a acţionat în scopul combaterii fenomenului de cerşetorie de pe raza municipiului. S-a acţionat în Piaţa Centrală, zona Credo, Kaufland, Penny Market şi duminica în zona bisericilor pe timpul slujbelor religioase. Poliţiştii comunitari au depistat 19 persoane care apelau la mila publicului.

 

Conform directorului executiv Ciprian Popa, cei care apelează la mila publicului erau minori de etnie romă sau persoane majore care locuiesc fără forme legale în municipiul Turda.

 

În intervalul menţionat, poliţiştii comunitari au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.000 de lei, majoritatea (13) fiind pentru încălcarea prevederilor HCL 212/2005 privind buna gospodărire a municipiului Turda, pentru menţinerea, prevenirea faptelor de natură antisocială, a asigurării ordinii şi liniştii publice din zona unităţilor şcolare de pe raza municipiului.

 

Însă, valoarea cea mai mare a amenzilor a fost în cazul celor 9 persoane care au fost depistate că utilizează transportul local de călători fără bilet sau abonament de călătorie. Celor 9 persoane li s-au aplicxat amenzi în cuantum total de 10.400 lei, conform Legii 92/2007.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate