fbpx

Scrie un comentariu

În această seară, într-un cadru select, amplificat şi de prezenţa unor oficialităţi ale oraşului sau oameni de afaceri din Turda şi Câmpia Turzii, a avut loc inaugurarea clubului "Caribic", o "oază de petrecere a timpului liber", după cum susţin investitorii.

 

Cei doi oameni de afaceri, Costel Călugăr şi Alexandru "Nane" Deuşan, au realizat investiţia în circa 6 luni.

 

Club "Caribic" este primul club din zonă care are şi pistă de bowling! O pistă care a devenit rapid atracţia invitaţilor. Nici primarul Tudor Ştefănie nu s-a abţinut să nu arunce cu bila, stârnind aplauze din partea asistenţei. Nu pentru că "aşa trebuia", ci pentru că... a doborât toate popicele!

 

De altfel, primarul Tudor Ştefănie a felicitat investiţia făcută şi a spus că se încadrează în viziunea administraţiei locale, privind transformarea oraşului într-o destinaţie turistică, situaţie în care cluburile de petrecere a timpului liber sunt binevenite. "Chiar îl vom recomanda, în prezentările pe care le vom face", a spus primarul Ştefănie.

 

"E un domeniu pe care nu-l cunosc. M-a convins Nane să investesc şi acum, când văd investiţia, chiar nu-mi pare rău!", a declarat, emoţionat, Costel Călugăr.

 

Noul club, situat pe strada Libertăţii, coborâre spre parc, pe lângă caseria UPC, îşi aşteaptă clienţii în fiecare zi, de la ora 10 şi până târziu în noapte. Pe lângă o cafea bună, într-o ambianţă discretă, şi pe lângă posibilitatea destinderii la pista de bowling, la masa de biliard sau la jocurile electronice, clubul le oferă celor prezenţi şi posibilitatea consumării unor produse de tip fast-food, pizza sau paste italiene.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate