fbpx

Icon Scrie un comentariu

Pe Drumurile Din Judet Se Circula In Conditii De IarnaÎn cursul dimineţii zilei de 13.01.2010, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrau drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe toate sectoarele de drumuri judeţene.

 

 

Astăzi, 13.01.2010, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, instituţie care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului.  Datorită precipitaţiilor sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, pe unele sectoare de drumuri s-a format polei iar în zona de munte zăpada are grosimea între 1 şi 4 cm pe carosabil. De asemenea, se acţionează cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. 

 

Precizăm în acest context faptul că, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în cursul acestei zile se acţionează pe 57 de sectoare de drumuri judeţene, cu 37 de utilaje şi mijloace auto. În cursul zilei de 12.01.2010, RADJ a acţionat cu 39 de utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate pe 64 sectoare de drum nu mai puţin de 378 de tone de material antiderapant, inclusiv sare”, se precizează într-un comunicat de presă al CJ Cluj.

 

În caz de necesitate, în funcţie de nivelele de viabilitate, se va interveni şi pe alte sectoare de drumuri judeţene.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator