fbpx

Icon Scrie un comentariu

Maternitate CtSecţia de Maternitate a Spitalului din Câmpia Turzii a reuşit o performanţă notabilă, primind din partea UNICEF distincţia de "Spital prieten al copilului". Din judeţul Cluj, unitatea spitalicească din Câmpia Turzii este singura care a primit o astfel de distincţie! Evenimentul a fost oficializat astăzi, în prezenţa primarului Ioan Vasinca şi a directorului DSP Cluj, Dorina Duma.

 

Directorul spitalului, Tiberiu Vedeanu, a lăudat echipa care a făcut posibilă acordarea acestei distincţii şi a spus că le va acorda tot sprijinul şi în continuare.

 

Primarul Ioan Vasinca s-a arătat şi el încântat de această realizare, care face Spitalul din Câmpia Turzii unic la nivel judeţean. El a spus că Primăria a acordat întotdeauna o atenţie specială unităţii spitaliceşti şi a alocat fonduri. Lucru recunoscut şi de Dorina Duma, director al Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, care a spus că relaţia administraţiei locale cu spitalul a fost una specială, de-a lungul anilor, Primăria acordând o atenţie mai deosebită, comparativ cu alte localităţi.

 

Monica Boldor, medic primar neonatolog, a prezentat celor prezenţi calităţile şi beneficiile serviciului pe care secţia de Maternitate o oferă pacientelor, iar la final cei prezenţi au făcut o vizită prin secţie, pentru a observa pe viu serviciile oferite pentru noile mame.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator