marian morar
m install
nello construct

Secţia de Maternitate din Câmpia Turzii, de luat exemplu!

zamblau eugen

Secţia de Maternitate a Spitalului din Câmpia Turzii a reuşit o performanţă notabilă, primind din partea UNICEF distincţia de "Spital prieten al copilului". Din judeţul Cluj, unitatea spitalicească din Câmpia Turzii este singura care a primit o astfel de distincţie! Evenimentul a fost oficializat astăzi, în prezenţa primarului Ioan Vasinca şi a directorului DSP Cluj, Dorina Duma.

 

Directorul spitalului, Tiberiu Vedeanu, a lăudat echipa care a făcut posibilă acordarea acestei distincţii şi a spus că le va acorda tot sprijinul şi în continuare.

 

Primarul Ioan Vasinca s-a arătat şi el încântat de această realizare, care face Spitalul din Câmpia Turzii unic la nivel judeţean. El a spus că Primăria a acordat întotdeauna o atenţie specială unităţii spitaliceşti şi a alocat fonduri. Lucru recunoscut şi de Dorina Duma, director al Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, care a spus că relaţia administraţiei locale cu spitalul a fost una specială, de-a lungul anilor, Primăria acordând o atenţie mai deosebită, comparativ cu alte localităţi.

 

Monica Boldor, medic primar neonatolog, a prezentat celor prezenţi calităţile şi beneficiile serviciului pe care secţia de Maternitate o oferă pacientelor, iar la final cei prezenţi au făcut o vizită prin secţie, pentru a observa pe viu serviciile oferite pentru noile mame.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2