fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

stejaris urs

O gospodărie din satul Stejeriș, comuna Moldovenești, a fost atacată, joi noaptea, de un urs care a rupt gardul și a distrus stupii de albine din grădina gospodăriei.

Autoritățile din Moldovenesti au fost înștiințate de prezența ursului la Stejeriș, astăzi în cadrul unei comisii se vor adopta unele măsuri pentru ca locuitorii zonei și bunurile acestora să fie în siguranță

Prezența unui urs a fost semnalată și la Ciurila în vara anului trecut, atunci când a atacat o stupărie. Ursul a distrus atunci 11 stupi, la Caselel Micești din comuna Ciurila. Alte persoane au văzut animalul la Moara de Vânt, o destinație favorită de weekend pentru familii cu copii, dar și la Sălicea.

De asemenea, în luna mai anul trecut, Primăria Municipiului Câmpia Turzii s-a autosesizat în cazul exemplarului de urs care a fost zărit umblând liber pe străzile din oraș. Nu știm dacă este același urs cu cel care a făcut prăpăd la Ciurila.

S-a încercat capturarea lui dar fără succes. Căutările animalului au continuat și la Viișoara, Turda și Săndulești însă nu a fost prins.

Citește și: Prezența ursului semnalată la Ciurila! A distrus o stupărie!

 

Sursă foto/ Ziarul 21.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate