fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

cherestea 1

La data de 9 iunie a.c., în intervalul 09.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere negative generate de nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, asigurarea fluidității traficului rutier și responsabilizarea tuturor participanților la trafic.

Totodată, în cadrul acțiunii s-a urmărit respectarea prevederilor din domeniul silvic, pe raza de competență.

Polițiștii au legitimat 54 de persoane, au verificat aproximativ 20 de vehicule și 5 mijloace destinate transportului public de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale. Două dintre acestea au fost aplicate în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar alte 9 pentru abateri aduse normelor rutiere. În acest din urmă context, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu semnificativ :

În cadrul activităților întreprinse, polițiștii de ordine publică, alături de un reprezentant al Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat controale la două depozite de material  lemnos din Câmpia Turzii, ocazie cu care a fost constatată lipsa din stocul faptic a unei cantități de 17 m.c. material lemnos, ulterior verificării concordanței dintre stocurile faptice și cele scriptice.

Astfel, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, fiind dispusă totodată confiscarea cantității de 17 m.c. material lemnos.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate