fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

elicopter aviatie

Elicopter al Inspectoratului General de Aviație a fost solicitat de către Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş pentru transportul unui sistem automatizat de încasare şi a materialelor de montare a acestuia la cetatea Poenari, situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeşului, lângă localitatea Arefu, judeţul Argeş.

Având în vedere locaţia, dar şi faptul că materialele nu puteau fi transportate rutier, în data de 07.09.2021, personalul navigant, din Inspectoratul General de Aviație și Unitatea Specială de Cluj-Napoca cu elicopterul Mi-17, nr. 108, a efectuat o misiune la solicitarea Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş în sprijinul Muzeului Judeţean Argeş, pentru transportul unui sistem automatizat de încasare a biletelor, împreună cu toate materialele de montare montajului şi anume ciment, nisipi şi apă.

Scopul transportului acestor materiale a fost pentru modernizarea şi pregătirea Cetății Poienari pentru vizitatorii acesteia.

De asemenea, personalul navigant din Inspectoratul General de Aviație și Unitatea Specială de Cluj-Napoca cu elicopterul Mi-17 a mai executat o misiune în sprijinul Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş prin transportul a 30 de stălpi de marcaj pentru fi amplasați pe traseele montane de pe Creasta Făgăraşului, pentru a înlocui sau completa stâlpii existenți.

Scopul acestei misiuni în comun este că suntem la datorie pentru siguranța și binele oamenilor care iubesc drumeţia.

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

sursă foto: captură video Salvamont Argeș

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate