fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

auto constructie

Constructorul lotului 1 al autostrăzii Sebeș-Turda a încetinit ritmul lucrărilor, este vorba despre nodul rutier de la Alba Iulia NORD.

Antreprenorul s-a angajat ca până în luna iunie 2021 să finalizeze integral lucrările la nodul de la Sebeş, considerat al doilea cel mai complex din România. În prezent se circulă pe dou bretele, respectiv cele ce asigură legătura A10 cu sensurile giratorii de pe DN1.

Acum cei de la Ziarul Unirea au făcut publică o filmare cu drona în care se observă stadiul lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş Turda, lotul 1, nodul rutier Alba Iulia Nord. Şoferii spun că ritmul lent ar avea legătură de fapt cu amânarea pa luna septembrie festivalului de muzică de la Cluj-Napoca.

Pe filmare se observă camioanele parcate şi şantierul pare încremenit.  

A10 este autostrada care va face legătura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3, pe traseul Sebeş - Turda. Cert este că ciotul de autostradă care reprezintă lotul 1 al A10 Sebeş Turda nu va putea fi dat în funţiune numai împreună cu lotul 2, spun şoferii. 

De cealaltă parte, grecii de la AKTOR care lucrează pe lotul 2 al autostrăzii, au turat motoarele. Zilele trecute au turnat 2.400 tone de asfalt, un adevărat record.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate