fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

autostrada A10 Sebes Turda lotul 2 asfaltari cu 2 finisoare

O altă „bucățică” din Autostrada Transilvania va fi construită în perioada următoare, aceasta este cuprinsă între Nușfalău și Suplacu de Barcău. Deja utilajele au ajuns în zonă.

Lotul Autostrăzii Transilvania Nușfalău - Suplacu de Barcău va avea o lungime de 13,5 km și va fi construit în următorii doi ani de turcii de la Nurol Insaat. 

Durata contractului este de 24 de luni, din care șase luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Reamintim că în luna aprilie a acestui an, au avut loc exproprieri pe traseul Autostrăzii Transilvania. Proprietarii terenurilor au primit însă sume ridicol de mici, 2 lei/mp. Este vorba despre terenurile situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău din cadrul obiectivului de interes național Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea” aflate pe raza localităților Meseșenii de Jos, Crasna, Boghiș, Nușfalău, Ip și Marca. Valoarea estimată a despăgubirilor este de 4,7 milioane de lei.

Acestea privesc toate imobilele proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes național de pe secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău. 

Foto/Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate