fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

mortadela

ANSVSA atenționează despre retragerea de la vânzare a unor loturi de parizer pentru copii din carne de porc și pasăre. Alerta alimentară vizează parizerul pentru copii Martinel Mortadella de la Reinert.

Acestea sunt comercializate în rețelele de supermarket Kaufland, Selgros, Mega Image, Carrefour, Cora. Cumpărătorii pot returna produsul și fără bonul fiscal.

Concret, parizerul pentru copii Martinel Mortadella de la Reinert a fost retras de pe piață, pentru că ar putea fi contaminat cu metale, din cauza unei defecțiuni a mașinilor de producție, anunță ANSVSA.

„The Family Butchers retrage preventiv următoarele produse – nu există niciun pericol pentru sănătate:

Martinel Mortadella 90g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv
Martinel Mortadella din carne de pasare 90g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 01.07.2021 inclusiv”.

Cerințele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Martinel sunt extrem de stricte.

Noi verificăm în mod regulat toate etapele de lucru din producție. În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente, că la câteva produse Martinel s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate.

Totuși, am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb. Regretăm incidentul și ne cerem scuze tuturor clientilor pentru neplăcerile create. Sperăm că dumneavoastră rămâneți în continuare fani fideli ai mărcii Martinel și vă dorim sa va bucurati in continuare de Martinel și prietenii săi”, se arată în declarația companiei.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate