fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

disparuta baciu

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopții de 5/6 iunie a.c., în intervalul orar 22.00-09.00, numita VEREȘ IOANA-ALEXANDRA, în vârstă de 18 ani, a părăsit voluntar domiciliul din comuna Baciu, sat Baciu, fără să anunțe membrii familiei, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente : înălțime 1,62 metri, 72 kg, păr de culoare șaten deschis, lung și drept, ochi de culoare verde-căprui, nas cârn - ușor deviat în partea stângă, poartă aparat dentar.

De asemenea, sub ochiul drept, pe obrazul lateral prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm.

În momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră sau neagră, geacă de piele de culoare neagră. Purta, totodată, cercei din argint cu piatră albă, lănțișor din argint cu un medalion sub formă de inimă și posibil o brățară din argint cu pandantive la mână.

Persoanele care pot furniza informații despre tânăra plecată voluntar, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

UPDATE:

"Numita VEREȘ IOANA-ALEXANDRA  a fost depistată de polițiști pe raza județului Bihor. Aceasta a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării sale. Vă mulțumim pentru sprijin!", a transmis IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate