fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

razvan chereches

Alianța USR-Plus a pornit o campanie de vaccinare anti-COVID, însă acest lucru nu a fost bine văzut în fața expertului de sănătate publică, Răzvan Cherecheș, care a spus că politizarea campaniei de vaccinare este o greșeală foarte mare.

Profu de sănătate publică este de părere că „ vaccinarea este treaba autorităților, iar o campanie inițiată de un partid va porni doar zgomot ș haos, și nu va avea niciun rezultat”.

„Politizarea campaniei de vaccinare este o greșeală! Una mare!

 

Alianța USR-Plus a pornit o campanie de informare privind vaccinarea pe partid - cu sigla partidului, în corturi ale partidului, cu oameni în tricouri personalizate.

Campania de vaccinare este o chestiune de sănătate publică care ne afectează pe toți, indiferent de culoarea politică, culoarea pielii sau preferințe de orice fel.

 

Campania de informare privind vaccinarea TREBUIE să fie implementată de autorități - Ministerul Sănătății, Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică

Ținând cont de campania anemică de informare, toate eforturile (TOATE) ar trebui să participe în aceeași direcție - ajutor pentru Minister și pentru RoVaccinare.

 

Un partid/coaliție (la guvernare) care alocă resurse (timp, energie, materiale, ...) pentru o campanie proprie privind stimularea vaccinării, va crea doar zgomot și confuzie, în loc să ajute!

Avem nevoie de o (una) campanie unitară, de un singur brand, de mesaje și concepte care sunt integrate și complementare!

Așa cum e acum, USR-PLUS încearcă mai degrabă să promoveze partidul propriu!”, a scris pe Facebook Răzvan Cherecheș.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate