fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

E05FCA36 8599 41D2 A338 109C73C89AED

Guvernul României a adoptat joi o decizie prin care permite localurilor să țină nunți și botezuri până la ora 2:00 dimineața. De asemenea, Guvernul a stabilit ca artiștii afectați de pandemie să primească în continuare indemnizație.

„Art. 1 - Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunţi şi botezuri), să fie permisă până la ora 2,00”, se arată în hotărârea de Guvern nr. 36. 

"Nunțile și botezurile se pot ține până la 2.00 dimineața! O decizie pe care am luat-o astăzi în ședința de Guvern. Este vorba doar despre aceste evenimente private. În rest, restaurantele și cafenelele își vor putea desfășura activitatea, în continuare, în același interval, între orele 05:00-24:00. Tot astăzi am stabilit că artiștii afectați de pandemie vor primi în continuare indemnizație. Ei vor încasa 41,5% din salariul mediu brut, potrivit ordonanței de urgență pe care am adoptat-o astăzi.", a transmis premierul României, Florin Cîțu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate