fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

minori disparuti

Poliţiştii clujeni anunţă că doi minori, o fată și un băiat în vârstă de 14, respectiv 12 ani din Cluj-Napoca sunt căutați se ieri seară. Aceştia sunt fraţi şi au plecat de acasă în cursul zilei de miercuri și nu s-au mai întors. 

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că LĂCĂTUȘ  DOMNICA, în vârstă de 14 ani și LĂCĂTUȘ  SIMION,  în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca - au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie a.c., în jurul orei 16.00, însă nu s-au mai întors.

Semnalmente Lăcătuș Domnica – înălțime 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui. La momentul plecării era îmbracată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Semnalmente Lăcătuș Simion- înălțime 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui, îmbracat cu o bluza albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate