fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

alerga culori

Cum am putea face alergatul mai distractiv, amuzant si ….colorat pentru cei mici? Evenimentul “ aleargă în COOLori” plănuiește chiar asta! Avem o locație frumoasă, culori pregătite, echipamente adecvate, surprize si o cauză demnă de implicare.

Ce?

O pista lunga de 1 km cu un traseul marcat ce așteaptă să fie parcurs de către 70 de participanți cu vârste cuprinse între 6 si 16 ani. Pe parcursul traseului, din 200 in 200 de metri voluntarii noștri îi vor încuraja pe copilași împrăștiind prafuri colorate spre aceștia. La final, ne vom bucura de realizarea lor cu cea mai creativa ședință foto pe ritm muzical.

De ce?

Asociația Activ Pentru Tine organizează acest eveniment pentru un singur scop - acela de a le da șanse unor copii din medii defavorizate, ce nu au mers niciodată în tabără. Așadar din fondurile adunate in urma acestui eveniment ne dorim să-i bucurăm, să-i sprijinim, să le oferim suportul de a cunoaște lumea și altfel, de a avea șansa de a se dezvolta. 

Ne dorim ca cei înscriși să se bucure pe cinste de reușita lor, de implicarea socială a fiecăruia și mai ales de strângerea fondurilor necesare. Toți copilașii implicați în evenimentul aleargă în COOLori vor fi veseli, dar mai ales uniți în fața unor provocări de bine si vor fi exemplul evenimentelor viitoare.

Unde si Când? 

Evenimentul aleargă în COOLori  se va desfășura în data de 17 iunie 2021, începând cu ora 17.00 într-un cadru pitoresc, în pădurea de lângă satul Copăceni, județul Cluj.

Cum?

Pentru a participa vă puteți înscrie copilașul alegând unul dintre următoarele pachete:

1. Pachetul Basic - 49 RON. Conține tricou alb inscripționat, brățara cu număr, bandană și o surpriză

2. Pachetul Extra - 67 RON: Conține tricou alb inscripționat, brățara cu număr, bandană, cană personalizată și o surpriză

Toți participanții primesc la înregistrare, contra unei taxe de înscriere, un pachet compus din : tricou alb inscripționat, brățara cu număr, bandană și o surpriză.

Înscrierile se fac aici: https://bit.ly/AleargăÎnCOOLori

Vă așteptăm să alergăm în culori si să construim împreună speranță pentru cei din mediile defavorizate și o lume puțin mai bună!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate