fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

imunizare tineri

Pe 1 iunie s-a dat startul campaniei de vaccianre anti-Covid și pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani. La Turda, aceștia s-au putut imuniza la Colegiul Național Mihai Viteazu.

Un număr mare de tineri au fost marți imunizați în cadrul Maratonului de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazu. Tineri cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, au fost vaccinați cu prima doză a serului Pfizer-BioNTech.

Vestea bună este că începând de astăzi, se pot face programări și pentru grupele de vârstă 12-15 ani. Această grupă de vârstă va fi vaccinată tot cu vaccinul Pfizer, singurul care în acest moment a primit autorizația Agenției Europene a Medicamentului. Persoanele minore trebuie să vină însoțite de un părinte sau de tutorele legal.

„Pentru informații suplimentare sau programări puteți apela numerele de telefon:

📞0756043627 (Centrul de vaccinare de la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, str. Tineretului nr. 6, program: Luni-Duminică: 08.00-20.00.)

📞0738772201 (Centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului National Mihai Viteazu din mun. Turda, care funcționează Luni-Duminică între orele 08.00-20.00)” transmit organizatorii campaniei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate