fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

cluburi de noapte

Bucurie de nedescris pentru clujenii care vor să se distreze și să simtă din nou pulsul petrecerilor după o lungă perioadă de timp. Chiar dacă cluburile, discotecile și barurile se vor redeschide începând de mâine, 1 iunie, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, majoritatea au anunțat startul petrecerilor de vineri, 4 iunie.

Masca va rămâne obligatorie, având în vedere că aceasta trebuie purtată în spațiile închise, chiar dacă în cluburi vor putea participa doar persoane vaccinate împotriva COVID-19.

Deja unele cluburi din Cluj au rezervări în proporție de 90% pentru ziua de vineri, 4 iunie.

Noile relaxări care intră în vigoare de la 1 iunie prevăd că activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5:00-24:00, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

De asemenea, în restaurantele și cafenele care funcționează în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă activitatea fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5,00-24,00 și la capacitate de 100%, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la rapel. 

Evenimentele private precum nunțile, botezurile și mesele festive se vor putea organiza de la 1 iunie 2021 în România, în condiții speciale. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate