fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pfizer copii

Aceasta creează premisele unei extinderi a campaniei de vaccinare în Uniunea Europeană, după aprobări similare în Statele Unite şi Canada.


Anunţul survine la câteva săptămâni după ce agenţia a început evaluarea extinderii administrării vaccinului Pfizer, dezvoltat în parteneriat cu compania germană BioNTech, pentru a include categoria de vârstă 12-15 ani. Vaccinul este folosit, deja, la categoriile de vârstă începând cu 16 ani.


Reamintim că Instituția Prefectului Județul Cluj, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară începând cu 29 mai 2021 Maratonul vaccinării, adresat elevilor și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani.


Acțiunea se înscrie în seria evenimentelor naționale care promovează necesitatea și importanța vaccinării populației, în vederea reducerii numărului de persoane infectate și a eradicării virusului SARS-CoV-2.


În județul Cluj, adolescenții care doresc să se vaccineze se pot adresa direct centrelor de vaccinare organizate în județ, care folosesc vaccinul Pfizer, însoțiți de către un părinte/ tutore legal, unde vor prezenta acordul acestora pentru vaccinare.


La Câmpia Turzii imunizarea se va face la HALA AGROALIMENTARĂ din PIAȚA MUREȘULUI, iar la Turda în COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI VITEAZUL și la COLEGIUL TEORETIC LIVIU REBREANU - SALA DE SPORT

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate