fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

spital turda

Spitalul Municipal din Turda a transmis o informare privind activitatea desfășurată în ultimele două săptămâni, valabilă pentru perioada 7-20 mai 2021.

În intervalul menționat au fost testați 249 de pacienți pentru COVID19. În urma testelor efectuate, 22 de persoane au avut un rezultat pozitiv, alte 227 de teste ieșind negative.

În această perioadă s-au născut în spital 18 copii.

Potrivit conducerii unității medicale, pacienții infectați cu SARS CoV-2, internați în unitatea sanitară, care prezintă forme severe de boală, pot beneficia la cererea aparținătorului de vizita unui membru al familiei/reprezentant legal/preot/pastor, cu acordul medicului curant al pacientului. Aparținătorii se pot programa la numărul de telefon 0364 420 000 (Birou de internări) unde vor primi informațiile necesare privind vizita în spital.

Programul de vizită va fi zilnic de luni până vineri, între orele 12:00-14:00, cu respectarea strictă a programării.

De asemenea, aparținătorul se prezintă la poarta unității, va anunța portarul cu privire la programare, acesta va verifica telefonic la Biroul de internări programarea și va îndruma persoana către Biroul de internări.


Condițiile obligatorii care trebuiesc respectate în vederea asigurării protecției pacientului, aparținătorului dar și a personalului medical, sunt următoarele:

– Aparținătorul semnează consimțământul cu privire la riscurile generate de vizita propriu-zisă, care poate duce la infectarea acestuia daca nu respectă regulile care se impun.
– Declarația pe propria răspundere că nu va înregistra audio/video pe parcursul vizitei.
– Vizitatorul va purta echipament complet individual de protecție, asigurat gratuit de unitatea noastră, și va respecta indicațiile de echipare/dezechipare primite din partea personalului de specialitate.

– Se va respecta timpul de maxim 15 minute al vizitei.

„Comunicarea telefonică cu aparținătorii privind starea de sănătate a pacienților internați se va face în intervalul orar 12:00-14:00. Va rugăm să respectați orele menționate. Vă mulțumim pentru înțelegere” transmite unitatea sanitară.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate