fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

taxi talharie

Un taximetrist din Câmpia Turzii a avut parte ieri de un incident neplăcut, în timp ce se afla în timpul serviciului a fost tâlhărit de doi tineri.

 Bărbatul a răspuns unei comezi pentru a-i duce pe cei doi tineri la o anumită destinație. Când a ajuns la fața locului, în loc să-și primească banii pentru transport, taximetristul a fost atacat de cei doi tineri, din informațiile noastre de etnie romă, fiind lăsat fără bani. Tâlharii au încercat să scape cu fuga, dar oamenii legii sunt pe urmele lor.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de tâlhărie. Așteptăm și punctul de vedere al IPJ Cluj pe acest subiect.

 UPDATE:

La data de 28 mai, ora 02,30 Poliția Turda a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 de către un bărbat de 35 de ani din Tritenii de Jos cu privire la faptul că în timp ce își desfășura activitatea de conducător auto în regim de taxi, ajuns la o intersecție din municipiul Turda, prin acte de violență a fost deposedat de o sumă de bani de către trei clienți.

În urma acestei sesizări, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, din primele verificări a reieșit faptul că în timp ce se afla în municipiul Câmpia Turzii, conducătorul auto a fost solicitat de 3 persoane necunoscute pentru a le transporta la Turda. După ajungerea la destinație, cele trei persoane i-au aplicat lovituri deposedându-l de suma de bani aflată în autoturism, ulterior au părăsit locul evenimentului.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările desfășurându-se  în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate