fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

militar

Înscrierile pentru posturile de soldat/gradat profesionist în cadrul MApN sunt doar până vineri, 28 mai. Candidații au dreptul la 3 opțiuni pentru orice post, indiferent de locuință și trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul, doar cu actul de identitate.

Numerele de telefon și adresele birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare le găsiți aici: https://bit.ly/3tU6ynb și aici: https://bit.ly/3jLG3vq (în funcție de domiciliu).

În total, 1516 locuri, dintre care 32 pentru FOS, au fost scoase la concurs, iar 75 dintre acestea sunt în județul Cluj.

 Criterii de recrutare:

- vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

- absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);

- permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române - doar pentru arma "auto" şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma "geniu".

🔷 Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală, până la 25 iunie, iar pentru examinarea medicală, până la data de 30 iunie.

🔷 Dosarele de candidat vor fi finalizate până la data de 23 iulie.

🔷 Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 09-10 august (seria I) și în data de 18 august (seria a II-a).

🔷 Primul modul de pregătire va începe în data de 23 august (doar candidații FĂRĂ stagiu militar).

Candidații cu pregătire militară anterioară vor începe instruirea în data de 27 septembrie.

Sursa: Recrutare MApn

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate