fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

politia control

La data de 24 mai a.c., în intervalul 16.00-19.00,  poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

În intervalul menţionat, au fost depistaţi 11 conducători auto care se deplasau în interiorul localitaţii cu viteză neregulamentară, 9 dintre aceştia fiind depistaţi în timp ce conduceau autoturisme cu o viteză de peste 120 de km/h, într-o zonă în care limita de viteză maxima admisă este de 70 km/h. 

Faţă de aceştia a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Exemplu semnificativ :

În jurul orei 18.20, un bărbat de 53 de ani, cetăţean german, care se deplasa cu un autoturism pe DN1 E60, pe raza localităţii Copăceni, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 166 km/h, într-o zona în care limita de viteză maximă admisă este de 70 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsura complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate