fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

demarare intretinere DJ 107L

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 107L Turda – Petreștii de Jos lucrări de întreținere ce urmăresc îmbunătățirea calității drumului și a condițiilor de circulație. 

Acestea vizează un sector în lungime de aproximativ 3 kilometri, de la km 2+320 la km 5+100, urmând ca pe un tronson în lungime de 1,5 kilometri să fie realizate și lucrări de asfaltare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest sector asigură un acces rapid și facil între municipiul Turda și zona turistică Cheile Turzii, pe direcția Săndulești, precum și pe direcția lacurilor de pescuit din localitatea Ciurila”.

Sunt prevăzute, astfel, lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, prelungirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic.

În această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate și alte operațiuni pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Biroul de presă

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate