fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

image001

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor. Provocarea presupune renunțarea la fumat pentru o perioadă de șase săptămâni, respectiv între 1 iunie și 12 iulie 2021, inclusiv.

În acest timp participanții vor beneficia de consiliere online, psihologică și medicală gratuită. Fiecare participant care va respecta regulamentul campaniei publicat pe site-ul renuntisicastigi.ro, va fi considerat câștigător și va putea participa la tragerea la sorți a Marelui Premiu, o vacanță în valoare de 1200 euro. Fiecare participant în cadrul campaniei va primi un premiu garantat, oferit de editura Viață și Sănătate. Înscrierile la concurs se pot face pe site- ul renuntisicastigi.ro, în perioada 21 – 31 mai 2021.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România, în parteneriat cu Societatea Română de Pneumologie, Agenția Națională Anti-Drog, Societatea Română de Medicina Familiei, Asociația Medicilor de Familie Cluj, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, Direcția de Sănătate Publică Cluj, Dolj și cu sprijinul mai multor Direcții de Sănătate Publică din țară, parteneri media fiind: Speranța TV, TVR Cluj și Radio Vocea Speranței. 

Cauză principală de deces, boală și sărăcie, epidemia de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice cu care s-a confruntat lumea, omorând peste 8 milioane de persoane pe an.

Tutunul este singurul produs consumat legal care poate ucide până la jumătate (50%) din cei care îl folosesc, ca atare fiind cea mai prevenibilă cauză de mortalitate și morbiditate.

Mai multe detalii cu privire la eveniment se pot găsi pe site-ul renuntisicastigi.ro sau pe pagina de FACEBOOK- Renunți și caștigi.

Pentru detalii sau întrebări, vă stă la dispoziție Dr. Sergiu Turturică, Medic Specialist Chirurgie Cardiovasculară. 

Contact: 0755361160, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – Cluj Napoca.

Pentru detalii sau întrebări, vă stă la dispoziție dr. Ana-Maria Zanfir, Directorul Departamentului de Sănătate din cadrul Bisericii Adventiste din România, medic primar chirurgie vasculară. 

Contact: 0743 345 820, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate