fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bataie moldovenesti

Un bărbat din Câmpia Turzii, care deține o locuință de vară la Moldovenești, a fost bătut de un vecin datorită unui gard. Aceasta s-a prezentat la IML Cluj pentru a-și scoate certificat medico-legal. 

Conform bzc.ro, bărbatul și-a construit un gard, însă ar fi intrat din greșeală 15 cm pe teritoriul vecinului. A dărâmat gardul, însă când a vrut să construiască altul, a fost bătut de vecinul său nemulțumit că nu respectă indicațiile sale.

„De mai mult timp am o neînţelegere cu vecinul meu, un fost profesor - actualmente şofer la o firmă – care manifestă faţă de proprietarii de cabane din zonă o animozitate făţişă, iniţiind dese conflicte cu aceştia. Desigur, nici eu, vecinul de proximitate, n-am scăpat şi totul a pornit, recunosc, de la o greşeală a mea: când am ridicat un gard de ciment, am muşcat vreo 15 cm din grădina lui. A ieşit scandal mare, aşa că am fost nevoit să dărâm, în întregime, gardul...

Ulterior nu m-a mai slăbit, deşi a doua oară respectasem cu sfinţenie distanţele: îmi spunea că gardul este - ba  prea înalt, ba nu ştiu cum. Ca să mă trezesc, luni, pur şi simplu abordat de acesta, pentru nişte pietre aflate pe terenul meu, pe care mi-a cerut imperativ să le mut de acolo.  Uimit de obrăznicia lui, l-am întrebat dacă glumeşte, fiindcă nu-mi închipuiam, în ruptul capului, că vorbeşte serios.

Dar el, turbat de furie la auzul replicii mele, s-a repezit la mine şi mi-a ars un pumn în figură. Iar când am dat, total surprins, să mă retrag – că-i mai tânăr cu vreo douăzeci de ani decât mine şi mai puternic – mi-a mai ars unul, tare de tot, în ceafă. De data asta am leşinat, zăcând, în stare de inconştienţă, circa cincisprezece minute. Aşa mi-a spus fiul meu, sosit chiar la timp la locul faptei, după ce eu îl alarmasem şi-l chemasem acolo” a declarat victima pentru aceeași sursă.

„Eu am fost cel care, venind rapid din oraş, l-am găsit pe tata prăbuşit la pământ. Am sunat de urgenţă la 112 şi la casa noastră de vară a sosit, degrabă, un agent de poliţie din Moldoveneşti şi apoi un echipaj SMURD, care l-a transportat pe tata la Spitalul Municipal Turda. Acolo, acesta a fost supus unor investigaţii neurologice complexe, iar rezultatele nu au fost deloc strălucite. Apoi ne-am deplasat împreună la postul de poliţie din comună şi am făcut plângere pe numele agresorului, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare. 

Totul, fiindcă nu putem sta aşa în faţa unui ins care excelează prin violenţă şi se consideră un fel de stăpân autoproclamat al locului.” a declarat fiul victimei.

Bărbatul a primit un certificat medico-legal, în care medicii i-au recomandat peste două săptămâni de îngrijiri medicale.

Întreaga poveste poate fi citită pe bzc.ro

sursă foto: bzc

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate