fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

teste aeroport

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și-a început activitatea un centru de testare pentru depistarea infecției cu virusul Sars-Cov2, amplasat în zona publică a Terminalului Plecări.

Rezultatele testelor sunt transmise în format electronic atât în limba română cât și în limba engleză. Centrul de testare din incinta aeroportului este deschis între orele  09:00 și 20:00. 

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, tipurile de teste efectuate sunt de tip RT-PCR -Standard, RT- PCR Plus, RT-PCR Non-invaziv și test rapid antigen. Pentru testele de tip RT - PCR rezultatele se primesc a doua zi, iar pentru testele rapide antigen timpul de așteptare pentru rezultate este de 15 minute.

Un test RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ costă 450 Lei, Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și INFLUENZA A/B (Virusul Gripal A/B) - 380 Lei, Test RT-PCR COVID-19 - 350 Lei iar cel mai „ieftin” este testul RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ (saliva adunată de la nivelul oro-faringian) care costă  150 Lei.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate