fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

drum iuriu

Consiliul Județean Cluj va derula lucrări de întreținere pe DJ 161A Apahida – Iuriu de Câmpie.

Acestea se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul de execuție a lucrărilor pe drumul județean 161A Apahida – Iuriu de Câmpie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Ceea ce intenționăm este ca prin intermediul acestor lucrări să contribuim la dezvoltarea economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice.”

Astfel, lucrările de întreținere vor viza două sectoare de drum, mai exact Apahida – Iuriu de Câmpie, de la km 0+000 la km 21+000, respectiv Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

 Acestea vor consta în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, etc.

Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic de la km 7+000 la km 21+000 pe sectorul de drum Apahida – Iuriu de Câmpie și pe toată lungimea sectorului de drum Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

 

Biroul de presă

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate