fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

turisti blocati

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan "Muntele Băișorii" alături de Salvamont Cluj au intervenit, în urma unui apel la S.N.U.A.U. 112, pentru a ajuta doi turiști care au rămas împotmoliți cu ATV-ul în zăpadă, în zona vârfului Buscat.

La finalul acțiunii, turiștii au fost avertizați în scris asupra faptului că se aflau într-o zonă în care este interzis accesul autovehiculelor.

„Astfel, dorim să reamintim faptul că accesul oricărui autovehicul în fondul forestier național, fără acordul scris al proprietarului sau administratorului este interzis” transmit jandarmii montani.

În acest context amintim că Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj a solicitat repartizarea unui spațiu pentru derularea în bune condiții, a activităților specifice pe care le desfășoară cadrele din subunitatea dislocată în municipiul Turda.

În fapt, prin Hotărârea Consiliului Local Turda nr. 100/23.05.2019 a fost aprobată închirierea fără licitație publică a unor spații situate administrativ în municipiul Turda, str. Tineretului nr. 6 către Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, pentru o perioada de 5 ani, fiind stabilită o chirie lunară de 511,20 lei/lună.

Ca urmare a adoptarii acestei hotărâri, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod” a comunicat administrației turdene că nu dispune de fondurile bugetare necesare închirierii spațiilor, reintegrând solicitarea de a li se pune la dispoziție un spatiu cu titlu gratuit. 

Este vorba despre sediul situat în incinta Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu”, la etajul II al clădirii internat, în suprafață totală de 710 mp. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate