fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 05 17 at 00.42.55

Duminică seara s-a produs un accident în zona străzii 22 Decembrie 1989 din Turda, fiind loviți un bărbat și un copil care au încercat să traverseze strada.

”Un bărbat și un copil au traversat neregulamentar, pe strada 22 Decembrie (Armata Rosie) Turda. Aceștia au fost loviți de o mașina, iar bărbatul a primit de îndată primul ajutor. 

Din fericire copilul nu este rănit grav.”, a precizat ABC News Transilvania.

Problema este că pe strada 22 Decembrie 1989 NU AI pe unde să traversezi regulamentar!

TurdaNews a atras atenția încă de acum o lună de zile că strada nu are nicio trecere pentru pietoni și că persoanele care doresc să traverseze se expun unui adevărat pericol, în condițiile în care traficul este destul de aglomerat, iar mașinile nu opresc, considerând că nu este trecere pentru pietoni.

”Vă trimit filmarea cu locuitorii care sunt nevoiți să traverseze strada printre mașini, deoarece în zonă nu este nicio trecere de pietoni, de la giratoriul cu str. Ștefan cel Mare și str. 22 Decembrie 1989, până aproape de capătul străzii. Având în vedere că în zonă sunt și magazine alimentare, locuitorii trebuie să își riște viața traversând printre mașini. În speranța că se va rezolva, vă mulțumesc”, ne-a transmis o locuitoare din zonă, la vremea respectivă.

Citește și:

Știrea Cititorului: Strada 22 Decembrie nu are nicio trecere pentru pietoni și e pericol de traversare din partea pietonilor! (VIDEO)

Foto: ABC News Transilvania.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate