marian morar
m install
nello construct

Ziua accidentelor în județul Cluj. Alte două evenimente rutiere: unul pe drumul Câmpia Turzii – Triteni și unul pe „Centura lui Boc”

zamblau eugen
floris

În această după-masă au mai avut loc două accidente pe șoselele din județul Cluj.

Un accident a avut loc pe drumul Câmpia Turzii – Triteni, când un autoturism s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

„Un modul SMURD (ambulanță și autospecială cu modul de descarcerare) au fost alertate ca urmare a răsturnării unui autoturism între localitățile Câmpia Turzii și Tritenii de Jos.

Salvatorii au găsit două persoane ieșite din autoturism la fața locului. Acesta au fost consultate fără a fi transportate la spital.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Un alt eveniment rutier a avut loc în urmă cu aproximativ două ore pe centura Vâlcele – Apahida. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Din nefericire, o persoană este rănită.

Un modul SMURD a fost alertat ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția centurii de ocolire Cluj Est cu DN 1C, în jurul orei 18.00.

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar ultimul era ieșit în afara părții carosabile și avea înăuntru un bărbat care nu putea ieși singur din acesta.

Pompierii au acționat pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a extrage bărbatul din autoturism, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„Conducătorul unui autocamion în vârstă de 63 de ani din orașul Țăndăreni, județul Ialomița, care se deplasa pe centura de ocolire Cluj Est, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum în curbă la dreapta, semiremorca acestuia pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Florești.
În urma imapctului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, conducătorul acestuia fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

sursă foto: ISU Cluj și Gabi Buruian

Citește și:

 

VIDEO – Accident rutier la intrare în Mărtinești! ȘI altul la intrare în Feleacu! (UPDATE 2)

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: