fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 05 16 at 10.13 .41 .png

O turdeancă, trecută de 20 de ani, s-a prezentat la IML Cluj pentru a obține un certificat medico-legal, după o adevărată telenovelă care s-a finalizat cu o bătaie între ea și actuala iubită a ex-ului său.

Turdeanca a spus că rivala ei i-a făcut ”vrăji” fostului ei iubit, despărțindu-l de ea, după care a căutat s-o ”aranjeze” și pe ea, cu o plângere la Poliție, după o altercație, în care cele două au devenit ”celebre” în zona în care locuiesc.

„Am fost împreună cu „fostul” timp de cinci ani şi în tot acest timp l-am ţinut la mine acasă, fiindcă e de o lene fără pereche şi fuge ca de dracu de muncă: preferă să se joace toată ziua pe play-station... Era, totuşi, un băiat foarte bun, până a dat de tipa asta, renumită în cartier pentru vrăjitoriile pe care le face, împreună cu mă-sa. A mai sedus, înainte de iubitul meu, pe un bărbat căsătorit, cu doi copii, distrugându-i familia.

Am auzit că îi „leagă” pe bărbaţi cu o doză, pusă în mâncare sau băutură din – scuzaţi – substanţa aceea, din fiecare lună, a femeilor. Aşa cred că l-a zăpăcit şi pe al meu, fiindcă de atunci bietul de el parcă-i posedat, are ochii înfundaţi în orbite, a slăbit enorm şi seamănă cu o umbră!

(...) E cuplat cu ea încă din ianuarie, fără să-mi dau eu seama. Iar, în februarie, i-am pus în vedere să meargă la muncă – şi i-am dat o lună pentru asta! - fiindcă nu mai am chef să-l întreţin! Nu că n-aş putea, dar l-am văzut că-mi face reproşuri, după ce m-am înscris la un curs, ca să învăţ o meserie la care visez de mult timp. Mi-a zis că nu merită să dau atâţia bani, asta de parcă ar fi fost banii lui la mijloc!

Şi, în loc să se ducă la muncă, m-am trezit că se mută la vrăjitoare! Dar, nu-i nimic, vrăjitoarea l-a trimis la muncă, între timp, aşa că nu mai are acuma timp de play-station!”, povestește turdeanca părăsită, citată de BZC.ro.

Referitor la incident, ea spune că a fost ”provocată” și că, de fapt, totul a fost un scenariu al rivalei sale și al mamei ei, care i-au ieșit în cale, au provocat-o apoi au filmat-o în timp ce-i dădea pumni iubitei actuale a ex-ului.

”Mi-a zis că s-a săturat de mutra mea şi nu mai suportă să mă vadă prin zonă. Vă daţi seama, ce tupeu pe ea! Mi-a zisa aşa:

„Du-te-n morţii mă-tii, că-ţi rup picioarele!” Apoi m-a lovit – tot ea, fiindcă mă-sa mă apucase de gât, pe la spate! Recunosc, atunci mi-am pierdut total cumpătul, am sărit la individă...şi i-am dat! Dar se vede că a fost regie, fiindcă  maică-sa filma totul! Filma când o loveam pe fiică-sa, dar scena când aceasta m-a lovit pe mine n-a filmat-o! Sunt camere de luat vederi acolo, am vizionat deja imaginile, curând voi intra  în posesia lor - şi-am să le arăt unde trebuie! Iar, ieri, aceasta m-a sunat şi şi-a cerut, mieros, iertare.

Dar am aflat, aproape din întâmplare, că între timp fusese la spital, la I.M.L. Cluj şi apoi la poliţie, unde a depus plângere împotriva mea, deşi îmi spusese că vrea să ne împăcăm. De aceea m-am grăbit să vin şi eu la I.M.L. fiindcă am destule urme de lovituri, la rândul meu, mai ales pe faţă, dar şi pe picioare! Şi, să nu uit, la două ore după bătaie, a apărut şi „fostul” care – slab fiind acum şi fără vlagă – m-a prins de gât şi a încercat să mă lovească, dar l-am înlăturat uşor, ca pe un balot de paie...”, a mai relatat turdeanca, jurnalistului de la BZC.ro, care era la IML Cluj.

În cele din urmă, tânără a obținut un certificat medico-legal pentru 3 zile de îngrijiri medicale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate