fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 05 16 at 13.23.21

Trei tineri au murit aseară, în urma unui accident tragic, în timp ce ”testau” un bolid Maserati, după ce au plecat de la un chef organizat cu ocazia relaxării restricțiilor anti-COVID.

Tinerii aveau vârstele de 24, 30 și 32 de ani. Unul era din Cluj, altul din Bistrița, iar cel de-al treilea era tot clujean, dar stabilit la Bistrița.

Cei trei au participat la un chef organizat la o cabană în Pasul Tihuța, pe raza localității Poiana Ștampei. La un moment dat, unul dintre ei i-a invitat pe ceilalți doi să ”testeze” noua sa mașină, un bolid Maserati (care era cu numere de SB). Cei trei s-au aventurat plini de adrenalină, deși prietenii lor le-au spus că ar fi mai bine să nu facă acest lucru noaptea, știind că în zonă sunt  multe serpentine, iar drumul nu oferă cea mai bună vizibilitate. Însă, n-au fost ascultați.

Cei trei nu au mers foarte mult, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod, apoi a fost proiectat pe un câmp, mașina transformându-se într-un mormam de fiare vechi. Unul dintre prietenii lor a plecat la 5 minute după ei, încercând să-i convingă să abandoneze ”testarea”, dar a fost prea târziu. A găsit doar mașina făcută ”pachet”, din cauza vitezei excesive și a impactului violent. Echipajul SMURD sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul celor trei, care erau prinși printre fiarele mașinii, fiind aproape de nerecunoscut.

Clujeanul decedat, cel care conducea bolidul proaspăt achiziționat, avea 32 de ani și un copil de 2 ani. 

UPDATE:

Clujeanul de 32 de ani, care era șoferul bolidului în care și-au pierdut viața cei trei tineri, este Ionuț Mihai Moldovan.

El era inculpat într-un dosar pentru conducere fără permis de conducere și în alt dosar pentru trafic de droguri, după cum menționează clujust.ro.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate