fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ludovic orban 1

După vizita efectuată ieri în județul Cluj, Ludovic Orban a postat un mesaj pe pagina sa personală de facebook.

Președintele Camerei Deputaților a postat următorul mesaj:

 „De fiecare dată când vin la Cluj este pentru mine o bucurie. S-au schimbat atât de multe lucruri în bine la Cluj-Napoca, Câmpia Turzii sau Turda, localități pe care le-am vizitat.

Am discutat în toate întâlnirile de proiecte importante pentru Cluj, pentru comunitățile locale. Am discutat de proiectul de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect și trebuie să știți că este impusă o finanțare importantă în PNRR pentru acesta.

De asemenea, am discutat și despre alte proiecte importante, tot cu finanțare prin PNRR și anume unul extrem de important, și anume modernizarea și electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca până la Episcopia-Bihor. Un proiect mult așteptat care a fost lansat în perioada în care domnul Lucian Bode a deținut mandatul de ministru al Transporturilor, iar domnul Marcel Boloș mandatul de ministru al Fondurilor Europene.

De fapt, sunt multe alte proiecte pe care le-am discutat, de la Centura ocolitoare, care o să ocolească Câmpia Turzii și Turda, la tronsoanele de pe Autostrada Transilvaniei, și o serie de alte proiecte importante pentru județul Cluj, care fie beneficiază de finanțare guvernamentală, fie vor fi finanțate din fonduri europene, din PNRR sau din bugetul Uniunii Europene 2021-2027.

În campanie ne-am prezentat cu un mesaj foarte simplu:”Dezvoltăm România”.

Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiție. Vrem să creștem constant ritmul de investiții în România, atât cele publice, cât și cele private.

Dezvoltarea, evident, nu poate avea la bază decât aceste investiții care sunt făcute în infrastructură, fie că este vorba de infrastructura în transport, infrastructura de sănătate, infrastructura educațională, infrastructura digitală, infrastructura de irigații și alte tipuri de infrastructură și, de asemenea, ele constituie o bază pentru toate investițiile private.

România este într-un moment foarte bun, și se bucură de un interes mare din partea investitorilor și noi trebuie să fim pregătiți și să asigurăm condiții favorabile de investiții pentru a permite, practic, o dezvoltare economică și o creștere a nivelului de viață, pentru fiecare cetățean al României.”

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate