fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ludovic orban la campia turzii

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a fost prezent azi la Câmpia Turzii, unde s-a oprit la sediul Primăriei și în zona Parcului Industrial deținut de municipalitate, respectiv la societatea BergBanat, care este foarte aproape de finalizarea investiției.

Alături de Ludovic Orban au fost prezenți încă 2 miniștrii liberali (Lucian Bode - ministrul de Interne și Adrian Oros - ministrul Agriculturii), un europarlamentar (Daniel Buda, care este și președintele organizației județene PNL), dar și secretarul de stat Cristian Haiduc, care este din Câmpia Turzii.

”După o vizită la Primărie, în care am discutat despre dezvoltarea municipiului nostru, l-am invitat la fabrica BergBanat, primul nostru investitor din Parcul Industrial care aparține municipiului Câmpia Turzii.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Președintele Camerei Deputaților a apreciat pozitiv politica liberală pe care o face primarul din Câmpia Turzii, 

”Mă bucur că prin Parcul Industrial și prin politica fiscală, practic Primăria Câmpia Turzii a reușit să creeze dezvoltare economică, investiții care să genereze locuri de muncă... Am înțeles că șomajul în Câmpia Turzii practic nu există, e doar un șomaj voluntar și e extrem de mic, undeva la 1%, ceea ce arată că domnul primar chiar a avut grijă de locuitorii din Câmpia Turzii, dar și de cei din jur, pentru că sunt convins că destui lucrează și din localitățile din jur, în aceste investiții importante și îi doresc succes investoitorului care contruiește aici.”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL și președintele Camerei Deputaților a făcut referire la politica fiscală a administrației Lojigan, introdusă după câștigarea manfdatului din anul 2016, prin care s-a creat rezonarea localității, care a avut două componente. Pe de o parte, reducerea impozitelor pentru o mare parte a populației, iar pe de altă parte, reducerea impozitelor în zona economică a localității, care a atras numeroase investiții în zonă, iar locurile de muncă nu mai prezintă o problemă în localitate, în acest moment, după ce închiderea combinatului a generat o problemă socială într-un oraș monoindustrial, cum era la acea vreme.

„O investiție importantă din Parcul Industrial este cea realizată de Berg Banat, o companie al cărei obiect de activitate este zincarea termică. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, fabrica fiind în curs de finalizare la acest moment, urmând ca până la finalul anului să își deschidă activitatea pentru cei aproximativ 100 de angajați. Parcul Industrial aduce venituri substanțiale la bugetul local, locuri de muncă pentru comunitatea locală, contribuind astfel la creșterea nivelului de bunăstare pentru toți locuitorii municipiului! Acest Parc Industrial întins pe 10 hectare reprezintă dovada concretă a eforturilor administrației liberale condusă de Dorin Lojigan de a dezvolta economic municipiul Câmpia Turzii și de  a crește nivelul calității vieții locuitorilor!”, a scris Daniel Buda pe Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate