fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

protest turda campeni

Șoferii au pornit la primele ore ale dimineții într-un marș de protest față de starea deplorabilă a drumului și vor să sensibilizeze astfel autoritățile cu privire la un traseu care ar putea avea inclusiv potențial turistic.

DN75 care leagă Turda de Câmpeni, a ajuns o rușine națională. Șoferii care-l tranzitează sunt la capătul răbdării, după o petiție înaintată autorităților , efectul nu a fost cel scontat așa că s-a trecut la un marș de protest, inițiatorii acțiunii își propun să ajungă până în Capitală și să ceară sprijinul guvernanților pentru reabilitarea drumului.

”Caravana drumului rușinii”, inițiată de Irimie Popa, are plecarea din Câmpeni și va ajunge până la Cluj-Napoca. 

Traseul cuprinde Abrud-Zlatna-Alba Iulia-Teiuș-Aiud-Turda-Cluj-Napoca-Turda-Câmpeni. Protestatarii vor ajunge până la Prefectura Cluj unde o delegație îi va înmâna prefectului Tasnadi Szilard petiția semnată de peste 4000 de persoane, dar și un studiu de fezabilitate, realizat în 2007, privind modernizarea acestui drum.

Practic artera de circulație tranzitată intens atât de locuitorii din Cluj cât și de cei din Alba și nu numai, a ajuns o rușine națională! 

Un profesor universitar clujean a inițiat o petiție pentru a determina autoritățile locale și centrale să reabiliteze drumul DN 75 Turda-Câmpeni pe segmentul de drum care aparține Județului Cluj și Județului Alba.  Într-o singură zi petița a adunat peste 1.000 de semnături.

Citește și: Moții la capătul răbdării: Se anunță proteste pentru drumul Turda-Câmpeni!

 

Foto/servuscluj.ro 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate