fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

maraton vacc 1

Evenimentul va lua startul la ora 16:00, la Sala Polivalentă din municipiu, și se va încheia luni dimineața, la ora 8:00. Timp de trei zile și trei nopți, atât clujenii, cât și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer/BioNTech, fără programare.

De asemenea, se vor putea vaccina și cetățenii Uniunii Europene, ai Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și cetățenii străini cu drept de ședere legală pe teritoriul României. 

La Sala Polivalentă BT Arena vor fi amenajate 20 de cabinete de vaccinare, ce vor asigura un flux continuu, non-stop, pentru persoanele care vor veni să se vaccineze. Nu va fi necesară programarea, cei interesați trebuie să se prezinte la centrul de vaccinare doar cu cartea de identitate. Pentru că vaccinul Pfizer-BioNTech se poate administra celor cu vârsta de peste 16 ani, minorii trebuie să aibă asupra lor acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal. Rapelul se va administra după 21 de zile, în perioada 4-7 iunie, tot la BT Arena.

Accesul în centrul de vaccinare, care va funcționa în holul de la etajul I al Sălii Polivalente BT Arena, se va face prin intrarea dinspre stadionul Cluj Arena.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate