fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

tg mures ungheni

Reprezentanții asociației Pro Infrastructură au vizitat recent șantierul autostrăzii TG.Mureș-Ungheni. 

 Marton Kodok, membru al Asociației Pro Infrastructură a surprins tot ce mișcă pe cei 9 km aflați în lucru. Se lucrează cu spor, câștigătorul licitației pe segmentul respectiv este societatea Strabag. Lotul de 9,2 km. respectiv Târgu-Mureș - Ungheni (4,5 km) și drumul de legătură (4,7 km) este realizat din fondurile europene nerambursabile. Durata de realizare a acestui contract este de 18 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor, de nouă ani.

"Miros de asfalt și mult praf în șantierul Strabag. Duduia șantierul, mobilizare în forfotă și pe la 18:00. Am pornit de la structura Drumului Județean Târnăveni, cel spre Cerghid, care va fi relocat și va trece peste autostradă. Primele cadre sunt din această zonă, spre direcția Cluj, apoi ne întoarcem și plecăm în fotoreportaj complet spre Târgu-Mureș.

Vom descoperi că asfaltul a fost pus pe distanțe lungi și vom observa cum se pregătește așternerea unei nou strat de asfalt. Miercuri se ridică grinzi în zona pârâul Nirajului. Macaraua era pregătită în poziție. Se lucra la completarea terasamentului.

Cei care vizionează fotoreportajul împreună cu copii lor, vor descoperi utilaje foarte interesante, nu doar acele dumpere de la Volvo, ci și buldozere, la greder, la șenilată, la macara, la scarificator și tractor cu utilaj pentru realizat rigole și șanțuri betonate, cu ajutorul betonierei", a relatat membrul API citat de Ziua de Cluj.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate