marian morar
m install
nello construct

Asociația Pro Infrastructură: „Miros de asfalt și mult praf în șantierul Strabag”

zamblau eugen

Reprezentanții asociației Pro Infrastructură au vizitat recent șantierul autostrăzii TG.Mureș-Ungheni. 

 Marton Kodok, membru al Asociației Pro Infrastructură a surprins tot ce mișcă pe cei 9 km aflați în lucru. Se lucrează cu spor, câștigătorul licitației pe segmentul respectiv este societatea Strabag. Lotul de 9,2 km. respectiv Târgu-Mureș – Ungheni (4,5 km) și drumul de legătură (4,7 km) este realizat din fondurile europene nerambursabile. Durata de realizare a acestui contract este de 18 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor, de nouă ani.

„Miros de asfalt și mult praf în șantierul Strabag. Duduia șantierul, mobilizare în forfotă și pe la 18:00. Am pornit de la structura Drumului Județean Târnăveni, cel spre Cerghid, care va fi relocat și va trece peste autostradă. Primele cadre sunt din această zonă, spre direcția Cluj, apoi ne întoarcem și plecăm în fotoreportaj complet spre Târgu-Mureș.

Vom descoperi că asfaltul a fost pus pe distanțe lungi și vom observa cum se pregătește așternerea unei nou strat de asfalt. Miercuri se ridică grinzi în zona pârâul Nirajului. Macaraua era pregătită în poziție. Se lucra la completarea terasamentului.

Cei care vizionează fotoreportajul împreună cu copii lor, vor descoperi utilaje foarte interesante, nu doar acele dumpere de la Volvo, ci și buldozere, la greder, la șenilată, la macara, la scarificator și tractor cu utilaj pentru realizat rigole și șanțuri betonate, cu ajutorul betonierei”, a relatat membrul API citat de Ziua de Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2