fbpx

ezgif.com optimize 3

4 Comentarii

lucrari pod peste aries la turda

Lucrările la podul de peste Arieș, de pe DN1, de la ieșirea din Turda spre Alba Iulia, nu se desfășoară conform graficului, lucrările fiind întârziate.

Conform informațiilor noastre, constructorul are o ”problemă”, în sensul că nu i se permite să intre cu macaraua să ridice grinzile podului, din cauza faptului că ar trebui tăiați 3 plopi, iar cei de la Garda Forestieră nu ar permite acest lucru. În aceste condiții, se ”chinuie” de la capătul podului și ridică grinzile din imediata apropiere, în speranța că va primi avizele necesare să poată continua, ulterior. Practic, totul s-a blocat din cauza birocrației și a... 3 plopi!

”Azi a fost demarată etapa dezinstalării grinzilor, care va dura 12 zile, conform planificării.

Persistă încă, din păcate, o întârziere în ritmul lucrărilor.

Cred, totuși, că ea poate fi recuperată, dacă parcursul birocratic al documentației necesare nu va întâmpina piedici.”, a anunțat deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu, în 11 mai 2021, ocazie cu care a pus și un video pe Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tinu · 14:45 13.05.2021
  Conducere INCOMPETENTA!Cum sa aprobi inchiderea unui tronson de drum national,pentru reparatia acestuia fara a sti ce inseamna demolarea si constructia lui?? Nu pot decat sa ma repet si sa-i numesc INCOMPETENTI!!Dati-va demisia,d-lor!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gaga · 15:30 13.05.2021
  În China cireșul se muta cu cireșe cu tot, in Turda plopul nu se poate muta ?!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dorel12 · 18:43 16.05.2021
   @Gaga In realitate mutarea Plopului e mai grea decât a cireșului, din cauza dimensiunilor. Sunt plopi vechi și foarte mari.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 09:56 17.05.2021
  In realitate, acei plopi nu vor reusi să compenseze poluarea produsă de ambuteiajele din Turda, deci e mai bine sa fie tăiați iar in compensație sa fie 100 de alți copaci plantați astfel încât sa nu afectam ecosistemul. Este ciudat cum OS moare de grija a 3 plopi, dar de grija hectarelor de păduri furate nici că-i pasă. E drept ca de aici, nu le iese nimic!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate