fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

drag race

Evenimentul dedicat pasionaților de mașini, Transilvania Drag Race, a fost amânat pentru sfârșitul lunii mai.

Inițial, evenimentul care are loc pe Autostrada A3 la Câmpia Turzii era programat în 17-18 aprilie 2021, apoi organizatorii l-au mutat pe 8-9 mai, fiind amânat pentru încă o săptămână, în 15-16 mai, adică acest weekend.

Acum, organizatorii anunță că din cauza vremii nefavorabile și a restricțiilor Covid-19 care se aplică în comuna Luna, evenimentul o să aibă loc doar în ultimul weekend in luna mai, respectiv 29-30 mai 2021.

"Având în vedere condițiile meteo nefavorabile din acest sfârșit de săptămână, evenimentul se amână pe 29-30 MAI.

Potrivit ANM, pe lângă ploile care se anunța in acest weekend începând de vineri, vremea este una foarte instabilă cu temperaturi scăzute.

‼️Conform HCJSU Nr. 107 din data de 11.05.2021 comuna Luna (unde se afla locația desfășurării evenimentului) se află în scenariu galben, motiv pentru care evenimetul este reprogramat pentru data de 29-30 MAI 2021!‼️" au scris organizatorii pe rețelele de socializare.

Participanții nu sunt deloc mulțumiți de aceste schimbări, mulți dintre ei au fost nevoiți să își ia zile de concediu sau să își facă rezervări pentru cazare pentru care nu își vor primi banii înapoi. De asemenea, weekend-ul trecut, respectiv 8-9 mai când trebuia să se desfășoare evenimentul, fiind reprogramat din cauza vremii, vremea a fost însorită și perfectă pentru un astfel de eveniment în aer liber.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate