fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

politia locala campia turzii

Polițiștii locali din Câmpia Turzii desfășoară în aceste zile o acțiune dură prin care este stopat tranzitul traficului greu prin localitate, conform indicatoarelor montate la intrarea în localitate, care limitează tonajul maxim la 7,5 tone.

Un șofer de TIR și-a avertizat ieri colegii, să nu mai intre prin Câmpia Turzii, pentru că vor fi întorși din drum și că este recomandabil să urce pe autostradă.

Acțiunea polițiștilor locali, în colaborare cu polițiștii de la IPJ Cluj, nu face altceva decât să verifice ”transporturile grele”, în localitate fiind permise doar acele mașini de tonaj care fac aprovizionare în oraș (încărcare/descărcare) sau care au garajul pe raza localității.

În cazul în care se descoperă șoferi care nu au respectat semnificația indicatoarelor de la intrarea în localitate, polițiștii pot lua măsuri de sancționare contravențională.

Nu este exclus ca acțiunea să aibă legătură cu blocajele de la Turda, unii șoferi încercând să evite traseul pe autostradă (cei care au direcția spre Baia Mare, Bistrița, Dej sau zona de Est a Clujului etc), cu coborâre la Turda pe strada 22 Decembrie 1989, din cauza ambuteiajelor de la intrarea în Turda sau din cauza faptului că acolo polițiștii locali îi mai întorc din drum, pentru că se aplică o taxă de drum pentru tranzitul pe strada 22 Decembrie 1989, conform unei hotărâri de Consiliu Local mai veche.

Sursa foto: RefleqtMedia.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Nicolae Murea · 08:19 15.05.2021
   UN drum National nu poate fi blocat de nimeni . Avem ex Mamaia pe vremea unui prost . Primarul daca vrea sa faca demersuri pentru centura de ocolire  si apoi sa puna restrictii. Orice amenda primita se contesta si politia este vinovata . Nu cumva soferii sau patronii lor sa faca plangere penala cf art 297 Cod Penal asupra acestor functionari publici , militienii  ce intocmesc acele procese verbale . DN nu este al primarului si nu el il intretine 

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Emi B. · 21:04 17.05.2021
  @nicolae... ce vorbesti patroane? F. bine fac ca nu le lasa prin oras, de aia ii autostrada sa circule pe acolo. Vrei un exemplu? Uita-te la Cluj. Are vreun tirist curaj sa dea o raita prin Cluj cu ditamai magaoaia? Crezi ca politia doarme, instant si-o ia tiristul. Si la Cluj vorbim de drum european nu national. Tu cum crezi ca a scapat Clujul de tiruri si masini grele? A stat politia si a blocat tot ce misca si ii intorcea din drum. Si s-or linistit toti tiristii, deja stiu regula, ocolesc. Vrei alt exemplu? unu mai de actualitate, uita-te la dn1, politia interzice tirurile sa mai circule pe un anumit sector, si toti tiristii si alte masini grele trebuie sa o ia pe dn1a, si nu le place, fac circ, chiar de cateva zile s-or busit o cisterna cu un tir pe acolo pe dn1a (ca-i stramt tare drumul). Dar or comentat soferii si patronii, dar tot pe acolo circula daca nu vor sa ia amenzi sau sa ramana fara carnet. deci se poate.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Teheiu Marius Dan · 05:16 24.05.2021
  Foarte pertinent comentariul, Emi B! Fluidizarea traficului rutier, trebuie să fie o prioritate! Împreună cu reducerea poluării fonice, și protejarea infrastructurii rutiere urbane sensibile! 
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate