fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

maraton 1

În acest weekend aveți posibilitatea de a fi vaccinați fără programare, doar cu buletinul, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.

Organizatorii Maratonului Vaccinării pun la dispoziție atât prima doză, cât și rapelul, cu vaccin Pfizer – BioNTech, procesul fiind desfășurat pe 20 de fluxuri distincte de vaccinare, informează Primăria Turda.

Reamintim că, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează, în perioada 14-17 mai, Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj! Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.

Pe lângă instituțiile administrative locale și județene, parteneri în această inițiativă vor mai fi și spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.

La inițiativa universităților de medicină și farmacie, acest eveniment se va desfășura și la București, Iași, Târgu-Mureș și Craiova.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate