fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

gheparzii

La sediul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” a avut loc ceremonia de repatriere a Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Geparzii Transilvani”, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Dorin Blaiu, și comandantulului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonel Cornel-Traian Scurt.

Maior Adrian Cosmin Baciu, comandantul Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Geparzii Transilvani”: „Am avut onoarea de a fi primul detașament dislocate în cadrul Grupului de Luptă din Polonia, cu sistem antiaerian Gepard. Vă asigur că militarii din cadrul detașamentului au reprezentat cu professionalism România, alături de partenerii americani, croați, britanici și polonezi.”
În cadrul ceremoniei, mai multor cadre militare le-au fost oferite diplome de excelență, în semn de apreciere pentru îndeplinirea ireproșabilă a sarcinilor și misiunilor încredințate.

„Bun venit acasă, dragi camarazi!” transmite MApN.

În cadrul misiunii de asigurare a prezenței înaintate consolidate în Nord-Estul Alianței, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Geparzii Transilvani” rotația a VIII-a s-au instruit și au executat activități în comun cu aliații polonezi, americani, britanici și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia. Structura, care a fost dislocată în Polonia pentru aproximativ șase luni, a fost generată de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa”.

📷 Emil Moritz & Ioana Nistorescu

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate