fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

asfaltare Turda campeni

Un protest a fost anunțat pentru ziua de vineri, 14 mai, cu plecare de la Câmpeni spre prefecturile din Alba și Cluj din cauza stării deplorabile a drumului DN75.

Practic artera de circulație tranzitată intens atât de locuitorii din Cluj cât și de cei din Alba și nu numai, a ajuns o rușine națională! 

Un profesor universitar clujean a inițiat o petiție pentru a determina autoritățile locale și centrale să reabiliteze drumul DN 75 Turda-Câmpeni pe segmentul de drum care aparține Județului Cluj și Județului Alba.  Într-o singură zi petița a adunat peste 1.000 de semnături.

Acum inițiatorul petiției, profesorul universitar al UBB, Irimie Popa, a anunțat protestul pe rețelele de socializare.

Citește și: Moții la capătul răbdării: Se anunță proteste pentru drumul Turda-Câmpeni!

Acum, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că secția producție execută lucrări de reparații ale dalelor de beton cu geocompozit antifisură și mixtură asfaltică pe Drumul Național 75, kilometrii 70-72, în localitatea Câmpeni.

Rămâne de văzut însă dacă moții vor renunța sau nu la proteste și dacă regia de drumuri își va face treaba „cum scrie la carte”, fără cârpăceli, doar pentru a închide gura celor care au anunțat revolta pe rețelele de socializare.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ilea Vasile · 02:16 07.05.2021
  Doar localitatea Câmpeni? Asfaltați tot drumul dn75 de la Turda până la Câmpeni adică de cum treci podul peste Arieș de la buru până la limita cu județul Alba că din judetul Alba e asfaltat. Deci asfaltați tot drumul dn75 nu doar Câmpeni!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 11:19 07.05.2021
  In loc sa taie drumul in doua in Tureni, Valcele, Feleacu, etc. cu banii aia risipiti puteau asfalta acest sector de drum Turda Campeni in care iti rupi masina.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  CRISTIAN · 16:53 07.05.2021
  CE SA CAUTE DRDP CLUJ LA CAMPENI ALBA?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate