fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

restaurante cluj

Premierul Florin Cîțu a vorbit marți despre măsurile de relaxare care ar putea fi introduse de la 1 iunie, menționând și faptul că se au în vedere evenimente-pilot în București și în Cluj.

Se discută inclusiv despre posibilitatea de a renunţa la mască pe plajă sau în drumeţii, dar şi despre funcţionarea la capacitate maximă a restaurantelor, în cazul persoanelor vaccinate.

"Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente", a spus premierul Florin Cîțu, într-o declaraţie acordată presei. 

La Cluj se va organiza un concert-test, după modelul celor din Spania. Este vorba despre un spectacol de operă, care ar putea fi organizat chiar în luna mai.

Vor avea acces la spectacol doar persoanele vaccinate anti-COVID.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate